Friday, February 11, 2011

Rawatan Alternatif Kak Raw

Kak Raw nama yang sering dikenali dikalangan ibubapa yang memiliki insan-insan istimewa untuk mendapatkan rawatan alternatif selain rawatan hospital menjadi tamu WHI. Walaupun kami masih belum menjejakikan kaki di lokasinya namun namanya tetap menjadi senarai dalam ingatan untuk menerima rawatan satu ketika nanti atau pun untuk teman-teman senasib.


Kak Raw atau nama sebenarnya Fatimah bte Mat Sam yang menjadi tetamu Wanita Hari Ini (WHI), seorang wanita yang mempunyai kelebihannya tersendiri dalam membuat rawatan terhadap kanak-kanak istimewa atau OKU.

Kebanyakan ibubapa yang mempunyai anak seperti Down Syndrome, Celeberal Palsy, Autism, tidak boleh bertutur dan berbagai lagi menjadi tumpuan untuk dirawat oleh Kak Raw. Kak Raw yang turut ditemani dua kanak-kanak istimewa di WHI menyarankan supaya ibubapa yang ada anak seperti ini sentiasa tekun berusaha dan bersabar.

"Ibubapa yang ada anak macam saya cubalah berusaha untuk mereka, kerana mereka juga nak hidup macam kita" ungkap seorang ibu.

"bersabarlah kerana kita ibubapa yang terpilih dan istimewa diantara ibubapa lain." suntikan semangat oleh bapa kepada adik Atiq Wazif

Kepada sesiapa yang inginkan rawatan Kak Raw bolehlah pergi ke alamat berikut:
untuk melihat pelan lokasi sila klik sini

107 Jln Kg Tengah
Felda Gedangsa
44020 Kuala Kubu Baru
Selangor Darul Ehsan
Tel: 03-60463509 

Forum perbincangan juga turut disediakan untuk memberikan peluang kepada ibu bapa yang mendapatkan Rawatan Alternatif Kak Raw berinteraksi, berbincang dan berkongsi maklumat diantara satu sama lain.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...